Derfor skal du vælge foto

Hvordan ser det perfekte billede ud? Hvad betyder virkemidler, vinkler, lyssætning osv. for billedets komposition? Alt det vil vi sammen udforske og afprøve i praksis på foto på Bråskovgård Efterskole.

På foto udforsker vi “Verden Gennem Linsen”. Vi arbejder med kamerateknik og leger med kameraets muligheder. Når du har taget det helt rigtige foto og måske har justeret det i Photoshop eller lignende, så printer vi plakaten på vores plotter. Du må meget gerne medbringe dit eget kamera eller smartphone og andet grej, du bruger.

Vi anlægger forskellige indgangsvinkler, f.eks.: fotojournalistik, naturfotografering, portrætfotos, kamerakunst, pressefoto og meget mere. Det handler om at lære at bruge kameraet til netop de ting, du synes giver mening.

Du får

Øvet din evne til at se og tage ”det gode skud”. Du bliver undervist i alt omkring lyssætning, kamerateknik, opstillinger og meget mere.
Du bliver sammen med resten af foto en væsentlig bidragsyder til skolens fotobibliotek, og dine fotos vil blive udstillet på skolen og måske andre steder.

Mød dine undervisere

Underviserne på fotolinjen har en kæmpe passion for at ramme lige netop det perfekte skud.

Klavs Ole Jørgensen
Timelærer
Katrine Filskov Domino
Lærer og SOME - Fotolinjen, engelsk, idræt, gymnastik