Introtur

I én af skoleårets første uger bryder vi undervisningen og hverdagen op og tager på introtur. Denne tur har til formål at ryste eleverne sammen på tværs af de klasser, de er i, og de boområder de bor på. Turen kan gå til en lejrskole i rimelig køreafstand, og vi fylder hverdagen med forskellige aktiviteter som eksempelvis mountainbike, træklatring, akvarelmaling, køkkenaktiviteter, Lego Mindstorm og teambuildingaktiviteter. Turen varer gerne tre dage.

Lejrskole

Hvert år tager vi sammen afsted på en udenlandstur. Formålet er at møde hinanden i nye og uvante omgivelser, blive udfordret på nye områder og få oplevelser, der skaber forundring og begejstring. Det ligger ikke fast fra år til år, hvor vi tager hen, da vi altid er på udkik efter det helt rigtige til vores elever.

Musikfestival

Bråskovgård Efterskole er vært for en stor musikfestival i maj måned. Vi stiller tre scener op, hvor 1500 elever fra 11 efterskoler spiller musik og laver shows for hinanden. Det er en kæmpe oplevelse for musikerne at få lov at synge og spille for så stort et publikum, og de elever, der ikke spiller musik, hygger sig og støtter dem på scenen.