Derfor skal du vælge KreaLab

På KreaLab er de kreative benspænd i fokus. Hvad sker der med vores ideer og kreativitet, hvis vi udfordrer den traditionelle kobling mellem håndværket/teknikkerne og materialerne. Hvilke ideer opstår der, når man for eksempel skal lave et fad, men ikke må bruge ler eller træ? Kan der opstå kunst på nye finurlige måder, hvis man kombinerer t-shirts og beton?

Du er udgangspunktet

Vi tager udgangspunkt i de ønsker og drømme, som du har omkring din kreativitet. Uanset om du vil lave brugskunst eller lifehacks. Undervejs byder vi på kreative benspænd, der udfordrer og udvikler din kreativitet og dit håndværk. Du kommer til at arbejde med både ”5 minutes crafts” og større projekter.

Det kreative laboratorium

KreaLab er halvdelen af vores innovative og kreative laboratorium, hvor TechLab udgør den anden halvdel. Linjerne henter inspiration og knowhow hos hinanden. For eksempel kan KreaLab få både 3D printet eller lasercuttet materialer hos TechLab, og på den måde få en ekstra dimension på de kreative udfoldelser.

Udstillinger og installationer

KreaLab sætter sit eget kreative udtryk på skolen gennem udstillinger og installationer og på samme måde som Foto står for at udsmykke skolen med deres fotos, har KreaLab også en opgave i at præsentere deres kreativitet for resten af elevflokken. Vi skal besøge forskellige udstillinger og events, og herigennem finde inspiration til vores egne udfoldelser.

Trine Thorøe Olesen
Lærer og hørekonsulent - Krealab, dansk, trivselsteam, gastronomi
Henriette Pagh
Lærer og studievejleder - KreaLab, dansk, kristendom