Derfor skal du vælge Gastronomi - bagværk og desserter

Det er ikke nok at have en sød tand! Du drømmer om at blive bager, konditor eller chocolatier og programmer som Den Store Bagedyst har du slugt med stor interesse.

Gastronomi – bagværk og desserter sætter fokus på brødet og på alt det søde. Du skal lære om brødets krumme og hvordan man lykkedes med karamellen i Croque en Bouche.

På Gastronomi – bagværk og desserter er følgende af FN’s verdensmål i spil. Tryk på ikonet for at læse mere.

Du får

En bred og grundig indføring i brød, kager og desserter og aspekterne omkring, ud fra vores og dine tanker omkring økologi og bæredygtighed. Du skal være kreativ og opfinde nye retter og kunne nyfortolke de kendte. Du skal med i hele processen, fra mel til mund!

Du vil også skulle bevæge dig over i det salte køkken, vægtningen vil være 2/3 i det søde køkken og 1/3 i det salte.

Møde dine undervisere

På gastronomi – bagværk og desserter får du undervisning af rigtige kokke, som elsker at gå på
opdagelse i det søde køkken.

Trine Thorøe Olesen
Lærer og hørekonsulent - Krealab, dansk, trivselsteam, gastronomi
Dorthe Ravn
Kok og køkkenleder - Gastronomilinjen
Kim Graversen
Kok - Gastronomilinjen
Allan Bach Olesen
Autodidakt kok