Se hvorfor du skal vælge hest

Hest er for dig, der har redet før og er i god fysisk form. Vores filosofi er “positiv tænkning” i ridningen, og du skal stræbe efter at nå dine personlige mål og udvikle din ridning ved at stille dig selv spørgsmålene: Hvor er jeg med min ridning, og hvor vil jeg gerne hen? Vi har fokus på handlekompetence, relationskompetence, ansvarlighed og nærvær.

Det er ikke muligt at medbringe egen hest, men Bråskovgård Efterskole stiller heste til rådighed for linjens elever. Vi har 15 skønne heste, en udendørs ridebane og en helt ny ridehal på 20 x 60 meter. Og så har vi selvfølgelig vores skønne natur, som vi bruger meget til at ride i! Du skal selv medbringe ridestøvler, bukser og hjelm.

På grund af de ekstra omkostninger der er ifht. skolens heste, er der et tillæg på kr.125,. pr uge for elever på Hest.

Du får

Udviklet dine basale færdigheder, f.eks. rytterens korrekte opstilling og balance. Vi arbejder med grundridning, og vi indøver rutiner omkring de daglige opgaver i stalden omkring fodring, opsyn, pasning og sikkerhed.

Sammen sætter vi mål og delmål for din udvikling og laver en handleplan for, hvordan du opnår dine mål. Undervejs evaluerer vi sammen for at kunne lave nye mål og handleplaner.

Mød dine undervisere

På Hestelinjen møder du undervisere som har stor erfaring med heste
og de er klar til at dele ud af deres viden.

Louise Holgersen
Lærer - Hestelinjen og tysk
Lene Barsballe
Lærer - Hestelinjen, tysk og gymnastik