Se hvorfor du skal vælge hest

Hestelinjen er for dig, der har redet før og er i god fysisk form. Vores filosofi er “positiv tænkning” i ridningen og i omgangen med hestene. Du skal stræbe efter at nå dine personlige mål og udvikle din ridning sammen med den hest, du rider på her.

Vi har fokus på handlekompetence, relationskompetencer og ansvarlighed overfor vores heste samt linjeholdet.

Det er ikke muligt at medbringe egen hest, men Bråskovgård Efterskole stiller heste til rådighed for linjens elever. Vi har et ridehus på 20×60 meter, med opsadlingspladser, sadelrum og skabe til elevernes eget udstyr samt en udendørs ridebane på 20×60 meter. Og så har vi selvfølgelig skolens skønne område, som vi bruger til at skridte af og på i. 

Du skal selv medbringe dit personlige udstyr. Vi har udstyr til hestene.

På grund af de ekstra omkostninger, der er ifht. skolens heste, er der et tillæg for deltagelsen på Hest. Se mere herom HER

heste efterskole

Du får

Udviklet dine basale færdigheder, f.eks. rytterens korrekte opstilling og balance. Vi arbejder med samspillet mellem hest og rytter, grundridning, bomtræning, springning, ponygames, miljøtræning mm. Du lærer rutiner omkring de daglige opgaver i stalden omkring fodring, pasning og sikkerhed.

 

Du får nogle fantastiske oplevelser sammen med andre hesteinteresserede både på hesteryg og i de andre aktiviteter på hestelinjen flettet sammen med en efterskolehverdag

studerende på efterskole med hestelinje
Efterskole med heste
studerende på ride efterskole

Mød dine undervisere

På Hestelinjen møder du undervisere, som har stor erfaring med heste,
og de er klar til at dele ud af deres viden.

hest lærer Louise
Louise Holgersen
Lærer - Hestelinjen og tysk
hest lærer Lene
Lene Barsballe
Lærer - Hestelinjen, tysk og gymnastik